mandag 7. desember 2009

Livet, døden og facebook

Som mange av de få leserne jeg har kanskje vet, skal Nora og jeg gifte oss til sommeren.

Hvordan skal jeg beskrive det? Klisje kanskje, men "spennende" er ordet som fortsetter å dukke opp når jeg prøver å mane fram adjektiver i hodet mitt. Jeg er spent, gleder meg og ser fram til å gifte meg. Samtidig er det litt skummelt å ta et så stort skritt inn i framtiden. Bare vielsen og festen i seg selv. Alt som skal klaffe. Og tro meg, det er mange forberedelser som leder fram til den store dagen. Selv om det jo er livet videre etterpå som er det viktigste. Litt som eksamen egentlig... (Beklager metaforen, måtte bare lette litt på eksamensangst-trykket).

Uansett, når det kommer til bryllupsforberedelsene, plukker jeg selvfølgelig opp alle tips jeg kan få. Selv om det hender at de bare får puslespillet til å virke vanskeligere. Da er det fint med enkle youtube-videoer som viser deg hvordan det skal (eller ikke skal?) gjøres:

1 kommentar:

  1. Imponerende.. Greit nok at jobben betyr mer enn familie, men det var vel tidlig å vise det.. Apropo tips til bryllup så vet jeg AFV har en god rekke med klipp hvor de tydelig får fram hvordan en helst ikke skal gjøre det!

    SvarSlett