fredag 30. oktober 2009

Svineinfluensa?

Som jeg blogget om i forrige innlegg har jeg fått influensasymptomer, og i følge legen ser det ut til at jeg har fått Influensa A (H1N1) A.K.A. "Den nye influensaen", populært kalt "svineinfluensa". Snakk om bakholdsangrep. Tester er tatt, men blir ikke sendt til analyse før på mandag, og da er svaret hos meg igjen tidligst onsdag.

I mellomtiden må jeg holde meg hjemme og ta det med ro. Faktisk tar jeg hele greia ganske med ro, og tror dette kommer til å gå helt bra. Jeg var dessuten heldig som hadde tamiflu og begynte å ta det tidlig i sykdomsforløpet.

En positiv ting er at hvis jeg vil gå en liten "knask eller knep?"-runde på halloween, så trenger jeg jo ikke kle meg ut med noe mer enn munnbindet jeg fikk utdelt på legekontoret: "Sukker eller svin?"

5 kommentarer:

 1. En real haloweentur til Norges Astma- og Allergiforbund har aldri vært mer effektfullt. Du kommer til å bli stinn av snop!

  Savnet forresten musikk til innlegget........

  Og god bedring!

  SvarSlett
 2. "Snop eller svin?" ja, der har vi den!

  Musikk er forøvrig på plass. Ta en klikk på legen.

  Og takk. igjen:)

  SvarSlett
 3. Ojsann, vi snakker faktisk svineflu her altså? Jas - og deg har jeg hatt stadig oftere på besøk i det siste? Dette lover ikke godt... Josva, du inspirerer meg til å blogge igjen! Det kommer snart!

  SvarSlett
 4. Godt å inspirere! Ikke like happy for å smitte.. Ta en tur til legen hvis du føler deg dårlig, og pass på blodsukkeret!

  SvarSlett